Juniorerna fick med sig en poäng

26 AUG 2009 16:34
Efter två förluster mot Tortuna tidigare i serien fick laget nu med sig en poäng hem till Kolbäck efter 1-1 (1-0). Kenny Andersson kvitterade Tortunas ledning i den andra halvleken.
  • Skapad: 26 AUG 2009 16:34

- Våra första tjugo minuter var inte bra. Tortuna missade en straff och sedan tog de ledningen. Efter det tycker jag vi kom igång och i andra halvlek var vi det klart bättre laget. Då borde vi avgjort matchen. Två bollar på mållinjen rensades undan och vi hade bud på ytterligare mer. Jag är ändå nöjd med killarnas inställning och alla får ett bra betyg, berättade tränaren Stefan Larsson

För Patrik Lindberg (bilden) var det sista matchen med gänget på ett bra tag. På torsdag går planet till USA och Idaho, där han kommer att studera under de närmaste tio månaderna. Lycka till och håll oss uppdaterade på vad som händer där borta.

Kenny Andersson

Målvakt: Robin Lundgren

Försvar: Mattias Kalnins, Jesper Gustafsson, Manne Hellsing, Rasmus Haapaoja

Mittfält: Jesper Thorén, Viktor Thurby, Carl Sibbern, Mattias Söderberg

Anfall: Kenny Andersson, Patrik Lindberg

Avbytare: Jonatan Backman, Peter Andersson, Felix Hansson, Joakim Eriksson, Andreas Käck.

Roger Wittur, 070-6664775

Rolf Korsbäck, 070-7541961