Noll mål, men vilka möjligheter.

08 SEP 2009 21:06
- När vi inte gör mål blir det så här, sade tränaren Stefan Larsson efter matchen. Frilägen, stolpar och andra högkaratiga möjligheter missades mot Norrby SK. Då kan det bara gå på ett sätt. Bortalaget vinner och idag med 0-3 (0-0).
  • Uppdaterad: 08 SEP 2009 21:07

Att första halvlek slutade 0-0 är en gåta. Fyra, fyra eller något sådant kunde det stått i halvlek. Båda lagen prioriterade anfallsspelet och det märktes. Säkert inget som tränarna i de båda lagen uppskattade. Någon form av markering är alltid önskvärd. Kul för publiken var det däremot.

I andra halvlek kom utdelningen och det var bortalaget som slog till tre gånger inom 16 minuter. En raid på högerkanten och två hörnor ordnade ledningen. En hörna gick dessutom direkt i mål. Juniorerna gav inte upp utan fortsatte med sitt anfallsspel. Stod inte stolpen i vägen så var det Norrbys duktige målvakt. Sex frilägen räddar han under matchen. Bra gjort. Det blir att träna avslut på torsdag.

- Vi startar som vanligt segt. Sedan kommer vi mer och mer in i matchen. I andra halvlek tycker jag vi är det bättre laget. Men som sagt, det gäller att sätta dit bollen också, avslutar Stefan Larsson.

Bra betyg denna afton kan målvakten Robin Lundgren, mittfältaren Peter Andersson och anfallaren Kenny Andersson kvittera ut.

Målvakt: Robin Lundgren

Försvar: Fredrik Höök, Jesper Gustafsson, Manne Hellsing, Mattias Kalnins

Mittfält: Jesper Thorén, Peter Andersson, Carl Sibbern, Jonatan Backman

Anfall: Kenny Andersson, Alexander Höök

Avbytare: Rasmus Haapaoja, Sebastian Essén-Larsson, Felix Hansson, Andreas Käck.

Roger Wittur, 070-6664775

Rolf Korsbäck, 070-7541961