P94/95: Upp i serieledning

19 SEP 2010 16:12
Att det skulle bli en svår bortamatch mot Västerfärnebo/Ransta visste laget redan på förhand. Hemmalaget ledde serien och vid en seger skulle SK-91/VSK Ungdom gå om på bättre målskillnad. Det blev också en nagelbitare. Efter underläge i paus vände de gröna på steken och vann med 4-2. En stark andra halvlek avgjorde.
  • Uppdaterad: 07 JUN 2016 19:41

Bortalaget började bäst och skapade fem riktigt bra lägen utan att få in bollen och då händer det som oftast kan inträffa. Det andra laget får en möjlighet och mål direkt. Underläge med ett mål när domaren blåser för halvtidspausen.

- Vi bestämde oss för att vända på steken i andra och då genom att vinna andrabollarna, vilket vi inte gjorde i första. Vi gjorde det och fick kontroll på matchen samtidigt som hemmalaget såg lite trötta ut, sade tränaren Anders Olsson.

Marcus Westberg gör första och andra målet sedan utökar Jonas Thilén och Bruno Oliveira med var sitt mål. Matchen slutade 2-4 efter Västerfärnebo/Ransta fick kontra in ett mål i slutet.

- En stor eloge till alla killarna för deras härliga attityd till fotbollen just nu. Extra plus till Marcus Westberg och Vilhelm Nordin. Nu suger vi på denna matchen tills nästa träning på tisdag. Sedan laddar vi inför säsongens sista match, Fagersta hemma lördag klockan 12, och vi gör detta som serieledare och vi kan vid vinst säkra seriesegern. Vi blev snuvade på seriesegern förra säsongen och det tänker vi inte bli i år. Tyvärr kan inte vår utmärkte Team Manager Jan Lundgren närvara då, ett motorsport evenemang sätter hinder i vägen. Han har säkert sina tankar hos oss under lördagen, avslutar Anders Olsson.

Marcus Westberg 2 mål (bilden), Jonas Thilén och Bruno Oliveira

Anders Olsson, 0220-41690, 073-9449704