P94/95 vann med tio man på plan

15 SEP 2010 13:00
Det började inte så bra i bortamötet mot Skultuna/Romfartuna. Redan efter tio minuter fick laget en spelare utvisad. Trots en spelare mer så lyckades hemmalaget inte skapa någon rejäl målchans utan SK-91/VSK Ungdom kunde hålla ställningarna och 0-0 i halvtid.
  • Skapad: 15 SEP 2010 13:00

- I halvtid ritade vi upp riktlinjerna om att jobba hårt hemåt och komma på rätt sida samt att chansa lite med kvicka omställningar på våra snabba anfallare, sade tränaren Anders Olsson.

Det gick som planerat, nej ännu bättre faktiskt. Johan Lind passerade två backar och forcerade fram bollen till Marcus Westberg som kunde trycka dit ett av årets skönaste mål bara efter någon minuts spel.

Sedan gjorde Mattias "Aspen" Asplin det andra målet genom en kontring där han drog två spelare och satte bollen distinkt i burgaveln. Marcus Westberg får punktera matchen genom ett fint samspel med Jonas Thilén. Bortalagets sista mål kom på straff genom August Lindberg, sedan Jonas Thilén blivit bryskt fälld i straffområdet.

- Killarna gjorde en så bra match man kan göra under de förhållandena som blev med en spelare mindre. Vi slet för varandra där ute i 80 minuter och försökte spela boll hela vägen. Ska någon höjas över de andra så är Karl Larssons mittbackspel, helt felfritt och bland det bästa jag skådat i den positionen. Även Niklas Jansson (bilden), som fick rycka in som målvakt, gjorde det bra och fick hålla nollan. En stor eloge till alla killar, som nu ger oss chansen att kriga om en serieseger med endast två matcher kvar, avslutar Anders Olsson.

Marcus Westberg 2 mål, Mattias Asplin, August Lindberg

Anders Olsson, 0220-41690, 073-9449704